Minah pengketuk pintu bilik orang. Hahaha.

Aku cek gambar-gambar dalam BB aku ni, rupanya banyak yang syok-syok aku tak update. Ni sementara aku malas nak 'mengkoding' ni, let's update, tempek-tempek gambo sambil mengenang kembali kisah lama.


*Time ni kitorang dating berdua kat Ikea, Jz tidoq rumah aku lepas kendurik babai. Syiokkkk! Nanti mai lagi k.

This is my best-estttt friend, cik Jz! She always be my fave bff! almost 11 years kenal dia ni, sejak zaman politeknik dia duduk sebelah bilik aku time kat asrama. Selalu ketuk pintu bilik orang mintak milo dan megik. Kahkah, muka tak malu kannn. Kalau hang tak ketuk-ketuk bilik aku, kompem aku tak kawan ngan hang jz oiii! Heheh.

Lepas berambus dari asrama peraturan-ketat-wajip-pakai-setokin itu, kitorang berpisah kejap. Lepas tu sem berapa entah dia mai tanya nak duk menyewa ngan aku ngan Nina. Lepas tu, memang rapat la kitorang kan, segala kemungkaran di Taman yang ber-Sari 6 tu haruslah kitorang buat. Kemugkaran yang dimaksudkan adalah membuat bising, menyekodeng jiran tetangga, main badminton berjemaah petang dan tengah malam, malah kami import pemain dari Sari lain kot. Huahua. Hidup sihat tau dulu. I loikeee.

Alamak rindu pulak zaman itu. :) Ada alat kembali ke zaman dulu tak? Teringin pulak aku nak rasa balik semua tu, nak rasa jugak badan yang masih kecik dan kulit muka kusam. Hahahhaha.


Jz Sayam,
I love you.

1 comment:

  1. I love u moreeeeeeeeee!
    Tq fr everything sayems.

    Haish...11 thn dah eh? I still remember, ketok pintu bilik ko, ade milo tak!lapo..

    muahhx.

    Sealed bebaik all our memory ok.

    ReplyDelete