Hello little man! :)

My bestfriend from Uni life, Puan Echa dah selamat lahirkan baby Adam (style pronounce aku macam Adam Lavigne tu, muehehe). Tahniah Echa and Apai (her husband).

Tak berkesempatan nak pegi tengok sebab bersalinnya jauh di Jolobu. Punya la plan nak bersalin kat Sungai Buloh kan? Kalau tak boleh iolss pergi melawat. Hehe.

Present untuk Adam dah beli lama, konon nak jumpa sebelum bersalin tapi masing-masing busy, padahal rumah dekat je. Ada la jugak lakiku ajak pegi kejap naik motor jalan-jalan petang weekend sebelum ni tapi tak sempat jugak, takut nak ganggu dorang sebenarnya.

Solution nya, iollss post kan saja ke kampungnya. Senang. Nanti dah habis pantang balik sini bolehlah gi melawat baby Adam Lavigne.

:)

Belikan hadiah murah, biasa-biasa je.

Hope baby Adam suka, semoga jadi anak yang soleh. 
InsyaAllah.


No comments:

Post a Comment