Special 1st



Last 29th March was our 1st Anniversary as husband and wife. Tak ada pergi mana pun, pagi-pagi aku just buat cekodok pisang. I called it Cekodok Anniversary. Haha. Bik makan macam raksasa aku tengok, sedap letteww kite punye cekodok.
Cekodok anniversary - 1st batch. Haha.

Kitorang just headed to Aeon to watch Captain America after breakfast, and then having our lunch together. There was no candle light dinner or what so ever. We're not a romantic couple after all. Haha.


Aku : Dulu kita selalu tiap-tiap minggu lepak KL kan, lepas kahwin ni dah jarang, asyik pegi Aeon je. Memang tempat orang dah berkeluarga betul! Haha.
Bik : Malas la pegi KL sangat dah, duk rumah tengok tv lagi syokkkk.


Lepas balik dari dating tu, kitorang setiap kali tengok jam akan refer what we're going through at that hour, last year. Haha.

Bik : Sayam, time ni kita dah nikah la. Dah balik rumah pun, siap-siap apa yang patut. Malam macam ni dulu tak boleh tido wooo. Malam nikah pun tak boleh tido. Hehe.

...

Bik : Hari ni kenduri rumah dia, penat betul kan. Time macam ni tengah cuci periuk lepas kenduri. Malam kang bukak hadiah, makan satay pulak. Dappnyeeee~



Yes! dia memang yang paling excited review balik scene yang dah lepas tu. Hehe.




Terima kasih Allah sebab temukan jodoh dengan dia, semoga kekal sampai syurgaMu.
Semoga diberikan rezeki (yang paling bernilai) untuk kami berdua.
Aamiin.



p/s : I love u, Husband!

No comments:

Post a Comment