Scallop Aglio Olio - Manhattan Fish Market

Aku dan geng-geng wanita di office selalu jugak la hangout makan-makan time lunch kat tempat yang best sikit. Dalam sebulan sekali tu mesti ada, lebih-lebih lagi lepas dapat gaji. Muehehe.


Baru-baru ni kitorang beli set pasta & platter Manhattan Fish Market kat Groupon. Weuhuu~ Dapat murah! Memang terus beli dan set terus date nak pergi sana. Aku kalau bab-bab makan ni memang excited melampau la. Haha. Kitorang makan kat outlet Alamanda.


Aku order set scallop aglio olio, punyalah teringin nak rasa scallop tu sejak terjebak tengok Masterchef. Hehe. Sodappp!
Semua pun sodapppppppppplah!


No comments:

Post a Comment