dua perkara


Weekend aku baru-baru ni ada yang tak best dan ada yang best. 


Yang tak best,
Aku dah mula membencikan beberapa orang sebab orang tu carik pasal dengan aku. Ya Allah, kenapa la aku jadi macam tu kan, patutnya kena bersabar je la. Tapi aku tak boleh, mesti ada rasa bengang tu. Oleh itu, aku dengan sedaya upaya dah tak nak ambik tahu dan jalani hidup macam biasa saja. Lantaklah selagi aku tak kacau hidup orang.

Yang best,
Masa terisi dengan kegembiraan selepas aku rasa tekanan. Terima Kasih.



Nanti aku update pasal aktiviti aku minggu lepas. :)

No comments:

Post a Comment