Red Buildings

Melacca is freaking much awesome-esttt! Ha ambik kau! I personally love the red building sooo much. Dah la bersih je kat sana, susah nak nampak sampah. Kan?? That was my third time there, if I'm not mistaken la. My first time when i was a cute little girl, I was there with my family of coz lah kan. My second time was with my besties. I blog about it many years ago, entah lama sudah (terasa dah tua sekarang. Fuhh).


This third trip with my best boyfriend everrr. Walaupun best boyfriend, tapi gaduh-gaduh dalam kereta tu just a small thing lah. Selalu sangat. Haha. Sampai sana awal jugak, parking untuk sehari dan terus berjalan sampai letih dan sun burn.  Kakiku dah belang ikut design sandal dah. Nasib baik muka tak berbelang ikut design sunglass. Gila!
Lepas ni if pergi lagi nak carik tempat makan ikan bakaq pulak. Hari tu tak sempat sebab time petang tu dah hujan ribut segala. Takut gila. Terus balik saja. Sobss. 

*Gaya gila

*The red! Sayam, kalau pakai baju red Arsenal mesti match kan?

*Tak tau la masalah apa telah melanda dia ni.

*Bik the next parameswaran. Heehhh



No comments:

Post a Comment