HB


Sekarang trend orang wish birthday just type HB saja kan? Cuba kalau verbal, kena cakap H-B ke? Haha. Pemalas betul nak taip penuh Happy Birthday kan? Lepas ni kalau nak wish Congratulations just type C saja. Boleh? :p

Saja buat entri pasal birthday pagi ni sebab hari ni birthday tunang saya, Muhammad Fairus. Tengah malam tadi konon kunci jam pukul 11.57pm la sebelum 12:00am nak wish tepat-tepat. Lastly, dengar bunyi loceng sayup-sayup je. Mata tutup lagi, tapi selepas sentengah jam baru otak berfikir 'oh, kunci jam tadi nak wish besday bik lah! Bangun-bangun!'. Taip-taip mesej, kasi mesej jiwang sikit dan send. Ingat nak call je tapi kesian, malas nak kacau dia tidur. Tapi rasanya kalau call pun mesti die tak angkat dasar tidur mati kan. Haha.

Sori sayang, terlewat wish setengah jam. Harap bi masih orang pertama yang wish. :')


"Only special people receive birthday messages from me. And you have always been that special one. Wish you a very Happy Birthday! I love you."


Semoga panjang umur, murah rezeki, dapatlah makan banyak lagi.
Haha.



p/s : Sayang, present kasi postponed dulu ye. ;p

No comments:

Post a Comment