rambutstail !

memandangkan muka saya adalah ke-bulat-an, maka taiplah 'hairstyles for round face' pada carian google. teringat seperti mahu pergi ke salon pada hujung minggu, hujung minggu bila? tak tahu lagi. tu pun kalau tak sibuk lah. (bajet kau artis ke?)

bentuk wajah bulat lebih pendek dan memiliki pipi tembam (aku lah tu, memang tembam). jadi perlu buat layer, tutup pipi tu sikit. elakkan potong rambut super pendek yang akan buat muka jadi super bulat dan super lebar! ok, noted!!

seterusnya cari contoh orang femes muka bulat punya style rambut. (bukan tiru, ikut je. :p)



ingat mahu buat curl, tapi mak kata 'tak payahlah, hang elok rambut lurus je'.
yeke mak? tapi memang taknak pun. malas nak jaga. soo, reject!



owh, style ini tolonglah elakkan. muka aku mesti jadi scary, super tembam!



ini macam teringin juga, tapii.. pendek kot. ermm, akan dipertimbangkan.



how to wear your hair up if you have a round face.
kiutt jugak!



yang ni la kot ok. hehe. senang nak jaga. memang dasar pemalas kann!
soo, ini komfemm! :p
padahal selalu je buat rambut macam ni, saja gatal pegi google segala. tak dak kerja kan. lalalala.


sumber dari sini dan sini


No comments:

Post a Comment