1st Monday 2016

Assalamualaikum,

and hello!
Today - the first Monday in 2016. Happy new year everyone!
Hari ni rasa ada monday blues terlebih sikit, sebelum ni ok je. Maybe sebab kerap sangat cuti bulan December ritu kot. Hehh.

Anyway, rasa macam bersemangat jugak nak start tahun baru ni, sebab harapan menggunung untuk bahagia. Honestly, tahun 2015 was not soo good for me, macam-macam dugaan ada sampai trauma masih ada, tak tau la bila nak ok ni. Biasalah hidup kan? Allah pun nak uji, dah tu asyik lupa kan Dia je, so silalah berubah kearah kebaikan dan berdoa serta berusaha, InsyaAllah - Allah akan tolong.


Aku tak ada azam pun untuk tahun 2016 ni, aku hanya harapkan kebahagian dan rezeki paling berharga untuk aku dan famili. InsyaAllah...


p/s : Banyaknya entry yang nak up kat sini, lama dah perap dari tahun lepas. :')

No comments:

Post a Comment