Musim Raya 2016

Terlajak lewat post ni uolsss. Gila la lama tak post sini. Rindu pulak tengok belog sendiri. Sendiri post sendiri baca. Bolehlah. 
Hahahahaha.

Jum abadikan gambar musim raya yang baru saja lepas ni ye Ems, semoga jadi kenangan best. 

Tuan belog dan lakinya. 

Sebelum lebaran, ni buka puasa mak masak. Last day Ramadhon rasanya. 

Kitorang memang suka ber- partayyyyy~

Budak cerdik ni kannnn

Raya with BFF ! LOVE!!

Birthday celebration for Amani & me (Amani's Achik. Hehh)

Gigih tak aku meniup? Fuhhhh. Hahaha.

My Girlsssss! XOXO!

Goodbye Lebaran 2016.
See you next time. 
InsyaAllah.

Yeppy Besedayy

A special post to my annoying-funny-kuatmakan husband. 
HAPPY BIRTHDAY sayam ngenn.
Semoga panjang umur, murah rezeki, kaya dunia akhirat. Aamiin.
I love you walaupun kadang-kadang rasa annoying. Hahaha.
I love you, always.


p/s: Tua dah tu, silalah rajinkan diri bersenam. Nanti nak sihat dan tua sama-sama kan? Hewhew.

*Sempat beli hadiah online & buat birthday wishes guna A4 paper je ni. Lepas tu letak hadiah dalam closet husband. Hahaha konon romantik? Memang tak laaaa. 

1st Monday 2016

Assalamualaikum,

and hello!
Today - the first Monday in 2016. Happy new year everyone!
Hari ni rasa ada monday blues terlebih sikit, sebelum ni ok je. Maybe sebab kerap sangat cuti bulan December ritu kot. Hehh.

Anyway, rasa macam bersemangat jugak nak start tahun baru ni, sebab harapan menggunung untuk bahagia. Honestly, tahun 2015 was not soo good for me, macam-macam dugaan ada sampai trauma masih ada, tak tau la bila nak ok ni. Biasalah hidup kan? Allah pun nak uji, dah tu asyik lupa kan Dia je, so silalah berubah kearah kebaikan dan berdoa serta berusaha, InsyaAllah - Allah akan tolong.


Aku tak ada azam pun untuk tahun 2016 ni, aku hanya harapkan kebahagian dan rezeki paling berharga untuk aku dan famili. InsyaAllah...


p/s : Banyaknya entry yang nak up kat sini, lama dah perap dari tahun lepas. :')