Taylor Swift - Back To December


I'm so glad you made time to see me.
How's life? Tell me how's your family?
I haven't seen them in a while.
You've been good, busier than ever,
We small talk, work and the weather,
Your guard is up and I know why.
Because the last time you saw me
Is still burned in the back of your mind.
You gave me roses and I left them there to die.

So this is me swallowing my pride,
Standing in front of you saying, "I'm sorry for that night,"
And I go back to December all the time.
It turns out freedom ain't nothing but missing you.
Wishing I'd realized what I had when you were mine.
I'd go back to December, turn around and make it all right.
I go back to December all the time.

These days I haven't been sleeping,
Staying up, playing back myself leavin'.
When your birthday passed and I didn't call.
And I think about summer, all the beautiful times,
I watched you laughing from the passenger side.
Realized I loved you in the fall.

And then the cold came, the dark days when fear crept into my mind
You gave me all your love and all I gave you was "Goodbye".

So this is me swallowing my pride
Standing in front of you saying, "I'm sorry for that night."
And I go back to December all the time.
It turns out freedom ain't nothing but missing you,
Wishing I'd realized what I had when you were mine.
I'd go back to December, turn around and change my own mind
I go back to December all the time.

I miss your tanned skin, your sweet smile,
So good to me, so right
And how you held me in your arms that September night
The first time you ever saw me cry.

Maybe this is wishful thinking,
Probably mindless dreaming,
But if we loved again, I swear I'd love you right.

I'd go back in time and change it but I can't.
So if the chain is on your door I understand.

But this is me swallowing my pride
Standing in front of you saying, "I'm sorry for that night."
And I go back to December...
It turns out freedom ain't nothing but missing you,
Wishing I'd realized what I had when you were mine.
I'd go back to December, turn around and make it all right.
I'd go back to December, turn around and change my own mind

I go back to December all the time.
All the time.

UPSR aku dulu

Semalam dah keluar result UPSR. Tahniah adik-adik yang dapat result best tu. Tapi kena ingat ni baru permulaan ok. Kalau yang result best kena terus berusaha cemerlang lagi untuk sekolah menengah pulak, yang result tak best pon kena berusaha la. Panjang lagi perjalanan tu. Naik sekolah menengah lagi mencabar, bukan setakat cabaran kena tukar dari tulis guna pensel time sekolah rendah ke guna pen kat sekolah menengah je yeee.. 

Hehe, aku rasa tukar ke tulis guna pen tu memang mencabar la time naik sekolah menengah. Hahaha, aku kan perfectionist dalam tulisan aku sendiri. Kalau typo guna pen mula la kalut nak padam, pastu stress nk guna pemadam pen ke liquid. Lepas tu tak kemas dah, lagi stress! Hahahaha. Bongoknya.

Aku selalu dengar rintihan kakak-kakak opis aku pasal cabaran mendidik anak sekarang ni, sebab persaingan sengit sangat. Kalau kau rasa anak kau dah pandai, tapi sebenarnya ada yang lagi pandai. Lagi-lagi kat sekolah bandar ni. Tak payah nak ukur result anak dengan kedudukan dia dalam kelas je, kita tengok markah exam dorang pon ok kot, asalkan ada kemajuan kan. Jangan bagi dorang stress. (Wah sembang macam dah ada anak kan? Haha).

Memang lain betul dengan zaman aku dulu, dulu aku ingat lagi pergi ambik result UPSR dengan kawan-kawan, pergi sekolah lepas tu tengok result tampal kat papan kenyataan. Yang busybody tu habis semua result orang lain pun dia hafal. Haha. Sampai naik juling carik nama sendiri kat list result. Time aku tu tahun 1997, kitorang batch 1st start 5 subject yang tambah sains. Tapi tak dak pun nak stress belajar, layan je. Darjah 4 tu dah start belajar sains, teruja jugak la dapat tanam bijik kacang jadi togeh. Haha.

Yang aku ingat, aku tuisyen darjah 6 je, tu pun seminggu 2 ke 3 kali entah. Tu pun mak aku yang paksa. Tuisyen kat rumah kawan aku, mak dia cikgu and kawan baik mak aku jugak. Tuisyen time malam, syok jugak tuisyen ngan cikgu tu, ada la kitorang dalam 8 orang duk study kat meja makan je. Hehe. Kitorang panggil cikgu tu aunty, semua subjek dia ajar dan paham gila laaa. Aku ingat kalau aku tak tuisyen situ mesti result aku teruk. Alhamdulillah aku dapat 4A1B, dan B adalah English. Haha bodoh je padahal layan lagu BSB. Member tuisyen pun ramai 4A1B tapi dorang B kat sains. Lepas ambik result pegi jalan-jalan rumah aunty dulu, padahal patutnya balik rumah bagi tau kat mak dulu la kan? Haha. Aunty terkejut aku dapat B english, dia kata aku pelik sebab semua orang B kat sains. 
Lepas tu baru balik rumah, tak ingat lak reaksi mak aku camne, rasanya dia peluk aku dan menagis kot. Hahaha. Ayah aku tak payah la, dia tak pernah tunjuk perasaan bangga ke pe, dia rileks je. Tau-tau dia senyap-senyap bagi hadiah. Dapat la aku basikal mountain bike untuk dibawa ke sekolah menengah nanti. Hebat betul rasa time tu. Hahahaha. 
Adalah jugak apply sekolah asrama penuh time tu tapi tak dapat, last-last dapat offer aliran agama je kat sekolah menengah dekat rumah, Ok la kan, jangan tak tau aku dapat A untuk Arab time PMR. Hahaha bangga!

Eh, tiba-tiba throwback pulakk. :p

Tapi memang best betul rasa time sekolah dulu-dulu kan, memang seronok la walaupun jadual penuh je. Pagi sekolah, petang sekolah agama pulak, lepas balik sekolah agama sempat main petang pulak, malam gi mengaji ramai-ramai, tak pun tuisyen. Tak payah mintak nak main gadget pon, bahagia je rasa time tu. Rindunyaaa.


Roasted Chicken gaul-perap-bakar!

Wah, rajin pulak letak-letak gambar masakan kat belog yeee. Hehe. Ntah la, tetiba rasa macam nak letak gambar ape yang aku masak, ingat nak selalu letak kat insta, tapi macam tak menarik je. Kalau letak sini senang sikit nak refer (konon!)

Weekend hari tu laki ku request tak nak makan nasik lunch, sebab pagi dah makan nasik lemak. So dia kata apa-apa la tak kisah asalkan bukan nasik. Tiba-tiba aku teringat masakan paling senang adalah roasted chicken. Just gaul-gaul then perap sekejap (kalau perap lama lagi sedap!) then terus masuk dalam oven dan bakar!

Bahan utama, dah tentunya ayam la kan? Aku beli sebelah, tak ambik bahagian yang banyak isi pun sebab tak suka. Tulang la sedap kan?

Yang ni bahan perap, aku guna sos bbq Life, mix herbs, black paper, steak seasoning, hahaha pelik tak bahan-bahan aku? Actually, aku main tabur je apa yang ada kat umah tu. Sebenarnya ko letak apa-apa pun tak pe je, kompem sedap jugak asalkan ada rasa.

Lepas tabur, sila perap seberapa lama. Aku perap dalam 3 ke 4 jam je.

Potong kentang (kalau nak sekali kulit pun best jugak), dan carrot. Nak letak benda lain pun boleh, aku nak letak brokoli, tapi last-last aku decide stim kan brokoli je sebab nak rangup-rangup. Kalau nak letak bendi pon apa salahnya. Haha. Lepas tu selit-selit kat ayam tu. Letak sket olive oil. Lepas tu bakaq dalam oven, ikut oven sendiri la, agak-agak 45 minit ke atas la kot. Aku tak set sangat pon, agak-agak nak bagi garing, biar lama la sikit dalam oven tu.


Tadaaa!!
Garing sungguh! Hahahaha. Tapi sedappp.

Ni plate aku, haha. Ni first round ok, Untuk second round terus berebut ngan laki aku nak habiskan ayam. Memang dasar gumuk.
Kohkohkoh!

Weekend Nasik Lemak Sambal Udang

Amboi amboi amboi,
bertukar lagi address belog ni nampak. Tapi updatenya nan hadoooo! Haha.
Konon beria tanam azam nak selalu update, nanti boleh simpan jadi kenangan segala entry-entry ni. Semoga berjaya dan tekun lah gitu.

Anyway,
Sementara sedang kumpul gambar-gambar melancong, dan sedang transfer gambar dari kamera ke hard disc, sambil tu ternampak banyaknya gambar yang harus diletak sini. Nak harap pergi print memang tinggal harapan dan seterusnya jadi harapan yang palsu belaka. Semoga gambar-gambar yang diletak di platform cyber ni pun terpelihara, tapi mungkin akan dimamah  teknologi juga. Mungkin.


Nak cerita dan letak gambar masakan la pulak rasanya harini. Dipersembahkan, my ultimate faberetooo de amorr --
Sambal Tumis Udang Buah (ke sayur?) Petai Hijau Saujana Memandang Lirikan Matamu.

Nampak menarik bukan? Hihi perasan.

Weekend adalah hari kerajinan saya memasak, rajin masak je la, tapi kemas lepas memasak tu memang malas, tapi kena buat juga la takkan nak biar kuali bertebaran. Weekend hari tu rasa macam malas sangat nak masak hover, so kita masak nasik lemak dan sambal udang je.
Kalau kawan-kawan datang rumah pun ku masakkan nasik lemak je senang walaupun dorang kata susah la masak nasik lemak, bagi aku senang sangat sebab buat satu lauk je. Lepas tu goreng telur ke rebus telur ke, potong timun, goreng ikan bilis, kacang, goreng ayam letak tepung kfc tu ke sikit, kan dah siap. Senang.

Hari tu rajin goreng ikan bilis ngan tempe je, ayam malas nak goreng. Pastu rebus telur kasi kuning telur tu lembek-lembek sikit, fuhhh sedap!
Tips telur rebus perfecto -- Kalau nak bagi telur kuning tu lembek-lembek, just rebus telur atas api sampai air mendidih je lepas tu tutup api. Biar je telur tu terendam dalam air panas tu. Kalau kita rebus lama-lama nanti kuning tu jadi tak best, tak pun sampai kulit telur pun boleh retak-retak tu kan.

Siap kasi tips tu, poyo je. Hihi.

Timun potong sebelah je, makan pun berdua je. So please jangan membazir.


Disudahi dengan pemanis mulut yang hebat ni daripada Cornetto Limited Edition Taylor Swift Caramel Shake, memang sedap sangat nihh!

Suka sangat, sedappp sampai nak shake it off!


p/s: Selalu berangan kalau bukak gerai/restoren nak letak nama Weekend Nasik Lemak. Hewhew. Berangan.

Raya 2015

(Sebenarnya entry ni dah dikepam dalam draft. Hehehe. Sila baca konon masih mood raya hokeh!)

Selamat Hari Raya!
Lambatnya wish, hehe. Hari ni dah Syawal ke...? Cepatnya lah masa berlalu. Kalau bulan Syawal ni aku teringat birthday aku la dalam bulan Syawal, tu pon aku cek guna converter ke tahun hijrah 5 Syawal 1405, (boleh korang convert birthdate korang kat sini - http://www.oriold.uzh.ch/static/hegira.html). Mak aku tak pernah lak bagi tau aku lahir time hari raya. Mak aku pon tak pulak letak nama aku Syawalina ke pe kan? Hihi.

Anywaysss,
raya aku tahun ni simple je pun, tak ada yang menarik. Raya hari tu kan jatuh hari Jumaat, so lepas keje Rabu malam dah terus gerak balik Taiping. Alhamdulillah jalan tak jem pon. Tapi sampai rumah Tepeng tak ada letrik pulak. Terus kitorang keluar tengah malam tu pegi Bazaar Raya depan The Store Taiping. Happening jugak! Tapi aku tak de beli apa-apa pun. Jalan-jalan tengok orang ramai je.

Esok pulak balik Batu Kurau sebab nak buat lemang. Kitorang memang kampung kat sana, sebab atuk semua dah meninggal so balik sana mesti berkampung dekat rumah Makcik aku. Syok betul balik kampung, lakiku yang jarang buat-buat kerja nak sambut raya ni memang kena paksa tolong bakar lemang. Padan muka, perasan sangat budak bandar padahal duduk rumah kampung juge. Kuikui.
*Hovver okeh mamat ni, rasa nak cubittt je

Lepas settle bakar lemang, terus shoot balik Bagan Serai. Tahun ni giliran lakiku. Aku kalau balik Bagan memang tak buat kerja sangat la, sebab adik beradik ramai, aku nak selit tolong buat apa2 pon tak tau macam mana, hihi (padahal memang dasar pemalas kan? haha). Nasib baik mak mertua iolss sempoi je, kalau tak memang dah kena lahar. Hahaha.
*Bunga api malam raya


Jumaat - Hari Raya!
Pagi raya kitorang kumpul ramai-ramai lepas solat raya. Salam-salam dan bergambar. Seronok betul sebab ramai, kalau famili aku sedih je sebab famili kecik, hahaha. Famili laki aku ni ramai, pastu dah la semua pon jenis kecoh-kecoh, tapi paling kecoh kompem la laki aku kan.. Lepas tu pegi beraya rumah dekat-dekat situ lepas tu settle. Petang tu baru balik rumah Taiping nak beraya ngan mak pulak.
*Ramai kan? Ni belum cukup korum lg ni. Hehe.Tengok kitorang tu je yg hover. Haha


Tu je pun raya aku. Simple sangat.
Dan terimalah selfie raya serta lompatan raya daripada kami.


Owh raya kedua ritu sempat juga ke rumah bestfriend kite, cik Jz ku sayang. Muahhh! Ok bai.


Coretan Ramadhan

Oh my, baru ku sedar hari ni dah 8 Ramadhan, dah 8 hari la puasa kan. Sangat laju betul jarum jam berputar. Tambah-tambah lagi aku ni jenis tak suka tengok kalendar, kadang-kadang hari ni hari apa, berapa haribulan pun aku tak tau. 

Anyway, selamat berpuasa untuk semua.

Puasa aku tahun ni sangatlah sederhana, kitorang duduk berdua je kan kat rumah, aku masak nasik macam biasa je, masak satu dua lauk, dah siap! Senang, kenyang pon kenyang sampai tersadai. Haha. Kitorang sampai hari ni tak jejak lagi kaki kat pasar ramadhan. Hebat pulak aku rasa, memang duit jimat sangat. Bukan tak nak pegi, tapi pemalas la nak keluar rumah petang-petang kalau weekend, kalau weekdays lak lepas balik kerja dalam hati memang ada niat nak singgah, tapi sampai kat area pasar terus pecut balik rumah. Malassss, malas nak carik parking pun ye jugak. Hihi. Tapi ok la kan, jimat banyaaakkkkkkk (walaupun dalam hati teringin jugak kuih-kuih femes bulan romdhan tuuu hukhuk).

Okeylah, stop kat sini. Nanti free nak update banyak stories pergi jenjalan. Asyik malas je kan. Haipp!

K Bye.

Selamat datang angka 30!

Syukur Alhamdulillah untuk semuanya.
Terima kasih Ya Allah atas segalanya sehingga ke detik ini.

Semoga hayatku yang akan datang penuh dengan segala kebaikan,
InsyaAllah.


Doa apabila sesuatu menyenangkan

Captured from NLKO - 2 may 2015
Good share :)



things that you will never regret doing

Let's share this, I really love the list!


You only live once, right? So why waste time worrying about the "could've, should've, would'ves" when you could be focusing on all the great things about life instead. Do what you love, take risks, and learn from your mistakes — because they happen for a reason! Here are 50+ things that you will never regret doing, so keep these in mind when you're making decisions, and you'll be happier for it.
  1. Rereading your favorite book.
  2. Saying "I love you" when you really mean it.
  3. Photographing important moments.
  4. Taking a long, hot bath.
  5. Watching the sun rise.
  6. Eating a healthy meal.
  7. Following through with something even when it gets hard.
  8. Apologizing.
  9. Following your passion.
  10. Making exercise a priority.
  11. Taking classes that you're really interested in.
  12. Spending time with the people you love.
  13. Getting your annual checkup.
  14. Letting go of bad relationships.
  15. Taking a much-needed nap.
  16. Skipping that last tequila shot of the night.
  17. Treating someone kindly.
  18. Drinking a big glass of water.
  19. Going on a new adventure.
  20. Saying thank you.
  21. Going to bed an hour earlier.
  22. Being yourself.
  23. Hugging whenever you get the chance.
  24. Listening to your parents' advice.
  25. Putting money aside to save for later.
  26. Giving something all you've got.
  27. Learning CPR.
  28. Slowing down to enjoy the little things in life.
  29. Falling in love.
  30. Trying something that scares you.
  31. Washing your face before bed.
  32. Learning to cook.
  33. Taking a day off of work.
  34. Writing things down that you want to remember.
  35. Quitting a job you really hate.
  36. Traveling somewhere new.
  37. Writing a thank you note.
  38. Not taking yourself too seriously.
  39. Quitting a bad habit.
  40. Watching the sun set.
  41. Doing the dishes after you finish eating.
  42. Helping someone in need.
  43. Setting up an automatic 401k deduction.
  44. Adopting a pet.
  45. Standing up for what you believe in.
  46. Learning a new language.
  47. Paying someone a genuine compliment.
  48. Seeing your favorite band of all time play.
  49. Forgiving someone.
  50. Wearing sunscreen.
  51. Loving yourself.

Source : HERE! (thanks)

Hobi baru

Aku rasa aku pon dah terkena sindrom washi tape. 
Kuikuii.


*Syok betui Daiso ada juai benda nih :p

Nu Sentral okelah jugak.

Oke, mari sambung tempek-tempek gambo dari hp ku, ni nak clearkan storage barulah rasa macam nak update tinggalkan memori kat belog sendu ni. Hahaha.

Ni cerita hujung taun lepas ni (punya la lama), lepas hantar Jz kat kl sentral, kitorang baru tau ada Nu Sentral kat situ. Haha. Punya lama kan tak jenjalan situ kan, lama jugak sebenarnya tak naik public transport, kalau tak mesti tau kewujudan mall tu.

*Christmas deco, niceeee
*Kedai typo ni memang aku suka betul lahhh! 

Kitorang suka lepak mall, suka window shopping, kalau masuk mall baru kitorang suka tengok butik apa yang ada sebab nanti boleh la plan pegi shoping. Boleh tahan jugak la situ banyak kedai dan butik kesukaan. Hewhew. Laki aku time tu sempatlah menyopingg, dia tu memang kaki shopping, kalah aku okey!



Lepas tu aku bawak pegi makan kat Manhattan, excited gila dia. Dia ni kan melayu tulin tak biasa makan benda merepek. Nasik je dia tau. Tapi memang sedap la, aku pun dah lama tak makan sebenarnya. Hihihi.

Macam ni la kitorang yang masih tak dak anak lagi ni, weekend je melepak la mana-mana, kalau dah melepak tu keje kitorang makan je la, Tu pasal la badan pun dah mengembang, duit pun dah mengecut. Hikhik. Tak pa la, asalkan gumbira hatiku.

Minah pengketuk pintu bilik orang. Hahaha.

Aku cek gambar-gambar dalam BB aku ni, rupanya banyak yang syok-syok aku tak update. Ni sementara aku malas nak 'mengkoding' ni, let's update, tempek-tempek gambo sambil mengenang kembali kisah lama.


*Time ni kitorang dating berdua kat Ikea, Jz tidoq rumah aku lepas kendurik babai. Syiokkkk! Nanti mai lagi k.

This is my best-estttt friend, cik Jz! She always be my fave bff! almost 11 years kenal dia ni, sejak zaman politeknik dia duduk sebelah bilik aku time kat asrama. Selalu ketuk pintu bilik orang mintak milo dan megik. Kahkah, muka tak malu kannn. Kalau hang tak ketuk-ketuk bilik aku, kompem aku tak kawan ngan hang jz oiii! Heheh.

Lepas berambus dari asrama peraturan-ketat-wajip-pakai-setokin itu, kitorang berpisah kejap. Lepas tu sem berapa entah dia mai tanya nak duk menyewa ngan aku ngan Nina. Lepas tu, memang rapat la kitorang kan, segala kemungkaran di Taman yang ber-Sari 6 tu haruslah kitorang buat. Kemugkaran yang dimaksudkan adalah membuat bising, menyekodeng jiran tetangga, main badminton berjemaah petang dan tengah malam, malah kami import pemain dari Sari lain kot. Huahua. Hidup sihat tau dulu. I loikeee.

Alamak rindu pulak zaman itu. :) Ada alat kembali ke zaman dulu tak? Teringin pulak aku nak rasa balik semua tu, nak rasa jugak badan yang masih kecik dan kulit muka kusam. Hahahhaha.


Jz Sayam,
I love you.

Basikal baru dan berebut lah korang

Adik aku kalau cuti sem, dia memang akan balik Taiping lah kan. So kalau dia kat sana memang dia akan jadi tukang update hal budak-budak comel dan banyak akal tu (anak buah aku tu la, 2 orang tu). Hehe.

*Dorang ni memang jenis kerumun macam ni kalau acu dia balik Taiping.

Tengok tu Neno punya ganas, sampai mata telinga semua lebam. Memang ganas la dia tu, pelik sikit perangai. Anak no 2 biasa la kan. (macam aku la kot pelik sikit. Hihi)


Hari tu adik aku BBM gambar dorang main basikal. Mak aku belikan basikal kat Amani sebab minah tu asyik la duk tanya 'bila opah nak beli basikal kat Aniiii?'. Potpet kan?

Mak aku cerita, memang berebut la dua budak potpet tu. Basikal dah la satu kan, tapi patutnya minah kecik tu tak sesuai pun main basikal Amani tu, tapi dia tetaplah nak berebut jugak ngan kakaknya. Padahal dah ada basikal sendiri, yang ada kartun-kartun tu lagi menarik kot. Tapi dia memang dengki ngan kakak dia, kalau berebut kompem kakak dia yang lemah-lembut tu nangis, si Neno tu memang boleh tahan ganas jugaklah. Hahaha. Lawak je tengok.


*Ni kalau acu dia ada memang aktiviti tengok Frozen sampai lebam. Haha. Tengok bontot pon dah geram ni. Rindulaaaaaa.


Ya Allah, rindu betul kat bebudak ni. Harap korang ni membesar dengan baik, solehah, pandai dalam pelajaran, baik akhlak, Aamiin.

Free Size

Semalam aku pegi pasar pagi. Nak carik udang, teringin makan sambal petai. Hehe. 
Lepas tu jenjalan la pegi tengok-tengok tempat orang jual baju. Pastu aku belek-belek la baju, tak cantik pun, kain murah, corak makcik kampung, saja tengok-tengok kalau ada lagi yang menarik dan murah. Tiba-tiba,

Penjual lelaki : Kak, yang tu RM25.
Aku : Owhhh.
Penjual lelaki : Tapi free size je, kita tak ambik saiz besar-besar, kalau akak pakai ni fit jadi baju ni. 
Aku : owhhh, oke.


Dan aku pun mula nak beredar dari kedai tu.

Penjual lelaki : Sori kak ek, terbanyak mulut pulak.


Dalam hati aku,
"Okey, aku gumuks. Hahaha. Tak heran pun tapi aku tak tanya apa-apa lagi ko dah cakap macam tu kat customer? Cuba kalau customer ko jenis cepat sentap? Cuba kalau customer ko sebenarnya memang nak beli untuk orang KURUS? Kan ko dah rugi"


p/s : Dorang ni kena ada strategi la. Kena pergi kelas keusahawanan lagi tu, extend lagi 2 semester. Hihi.

*Sape cakap aku gumuks tadi? Flying kick sekali kang baru tauuu

Special 20th January

Special 1st post in the year 2015.
Happy New Year btw! Walaupunnn dah lewat.
Lama betul tak post, boleh la tambah azam baru iaitu supaya rajin post (pui!)

Anyway, today is my Hubsy's 30th birthday!
Happy Birthday Bik, Yemok, Sayam Bayam.

Banyak betul panggilan kan. For those yang tak tau, iolss panggil husband macam-macam nama manja. Gituew. Selalu panggil B, tapi lebih bunyi Bik (Sejak kapel 10 tahun dulu). Banyak member rapat pun duk panggil dia Bik (contohnnya Jz. Haha) Kadang aku panggil Emok, Yemok, Yam, Sayam, Ngen. Pilih je nak panggil yang mana, dia oke je. Dia pun panggil aku Emok jugak sebab sama-sama demok. Hahaha selamber je.



*Jimat sungguh, kad pon aku conteng sendiri. Cantek ke tidok? Haha

Pagi ni aku keluar pergi kerja awal, aku letak la hadiah dia atas meja. Malam tadi pun aku tak wish langsung, konon buat-buat lupa la. Hehe. Dia tengok hadiah terus bbm aku "betoi2 seprais oooo, tq Mok." Dia kata lepas bukak hadiah, dia dok pakai je cap tu. Haha. Aku bagi cap je, bajet kurang. Sebab sebelum ni dia asyik la duk ulang masuk kedai tengok cap ngan t-shirt brand-brand skate ke pe tu. Ok lah kan bagi cap, at least boleh tutup 'uban-ness' ngan 'botak-ness'. Hahahaha.


I love you Yam!
Semoga panjang umur, murah rezeki.

Dia selalu cakap,
"Bik tak rasa tua pun, Bik rasa macam 21 lagi...... TAPI uban ada dah la, baru la stailo."

Iyolah!




*Sempat upload lagi dia tu. Buat malu je hadiah murah. Hewhew.