Chocolate!

I love chocolates!
Bagi la choc apa pun aku sukaaa! Lagi-lagi dark choc, pahit-pahit tu la sedap tu. Hihi.

Last weekend bestfriend from Langkawi bagi choc Lindt. Best betul duk sana hari-hari makan cekelatttt, boleh ganti makan nasik. Hihi.


Suka sangat dia punya packaging! Bagus la designer dia, kretif! Strategi bagus betul. Haha.


Thanks Jz sayam. Lebiukkk~

Neno 1 Tahun

*Entry lama dah karang ni, baru nak publish. Haha. *


Ya Allah. 
Aku rindu betul kat budak bulat ni.
Dah umur setahun 25 Oct hari tu.

Acik doakan Neno panjang umur murah rezeki, kaya di dunia akhirat.
Nanti dah besar nanti sudi-sudi la jaga Acik yang dah tua nanti oke. Hihi.




Love you galss! Ainnur & Amani