Amani & Ainnur

*Bulan lepas-lepas punya cerita;

Balik Taiping - first time tengok my new baby (niece). OMG, she's adorable, sangat lain dari kakak dia. Mata, mulut macam kecik sikit. Haha cute!

I do love the smell of the little baby! Tak habis-habis aku cium. Dia ada air liuq basi meleleh pun aku gomoi cium, sodappp. Kahkah.


*See! dia ada air liuq basi! Hahaha. Kerja menidooo je. Konon nak buat sesi photoshoot, tapi dia tidoq plak.


Her name is Nurussyifa Ainnur.



Her kakak, Nurussyifa Amani - was busy playing with her 'Achik Ayah'. (sepatutnya panggilan 'Ayah Chik', haha).


Amani and Ainnur - Achik loves both of you!!


BFF Weds

*Gambar dah lama tapi nak upload jugak!

1.12.2013
My best friend's wedding!
Congrats sayam.


Semoga dapat baby yang comel-comel. :)



Aiskrim Kon

Aku ni pantang nampak aiskrim yang guna kon tu, aku memang suka!

Aku terjumpa balik gambar ni, ketika kami sesat di Penang.
Last-last jumpa brother tepi jalan jual aiskrim, haruslah singgah kejap beli dan makan.
Pengubat hati panas katanya. Haha.

Hoi!
Memang sedap!


*Penuh dengan kekacangansss!



*Siap brother tu offer nak tangkapkan gambaq. Sempoi!