Misi terlaksana! RVP will stay. :p


16 June hari tu sanggup keluar pagi-pagi ke KL semata-mata nak carik tiket Arsenal Tour. So sampai sana dalam pukul sebelas macam tu, terus jalan ke Nike Pavilion. Jalan laju-laju sebab takut Training pass Arsenal habis. Bik tu tak habis-habis kata berdebar berdebarrr. Macam apa je si gedik tu. Hehe.

Dah sampai Nike tu macam biasa Bik akan suruh aku yang tanyakan. Selalu! Apa-apa pon mesti nak aku yang cakap. Dia kata dia pemalu. Ngen la sangat, kalau pemalu tak ada la depan-depan orang buat perangai gedik-gedik kan? Menyampahhh oke. Haha. Kadang-kadang kalau beli tiket wayang pun dia malu, beli makanan pun malu, semua benda dia malu kalau aku ada. Mesti nak suruh aku yang bercakap, bertanya. Tapi kalau aku tak ada boleh pulak dia buat semua tu. Manja sangattt. 
Oh, berbalik pada cerita tadi. Dah sampai Nike Pavilion aku pun tanya ada ke tiket Arsenal, dan budak kedai tu kata tak ada. Tak sampai lagi ke apa entah. Boleh pulak macam tu. Besar kot Nike Pavilion tu kan. Ok la tak apa, kitorang terus plan nak jalan je ke Nike KLCC pulak. Aku kata mesti ada punya sebab tahun lepas aku beli kat Nike KLCC tu. 

On the way tu kitorang lalu guna jalan jejantas ke KLCC and Bik kembali kata berdebarr berdebarr.. He keeps saying that untill we reach only a few steps into the Nike store. Oh my Gedik! Kadang-kadang malas layan, buat bodoh je. Haha aku derhaka sangat.
Si gedik menonggek pakai baju France. Booo. Hehhh.
Terus sampai kaunter dan terus tanya. Thank god, ada pun tiket tu. Kitorang dah plan nak beli yang murah sikit sebab kureng sen. Haha. Lagipun tak se-excited macam tahun lepas sanggup beli yang beratus ratus tu. Tahun ni tak kisah, janji ada training pass sebab dapat tengok dorang training adalah sangat best oke!! Ok, aku excited dah! 
Arsenal Tour 2012 tickets with Training passes!

Oh, after got the passes, I terus hang it here kasi Yeyel tolong jaga. Hehe.



See you guys soon - 23rd & 24th July 2012, at Stadium Putra Bukit Jalil. 

No comments:

Post a Comment