Kalendar 2013


Sekarang aku tengah search Kalendar 2013. Haha gila awal kan nak decide date kahwin. Bukan apa, senang sikit kot. Memang dah tanam niat nak start sikit-sikit untuk majlis. Tak nak serabut dah. So, start bulan depan dah kena berkira-kira preparation untuk wedding. Every month, kena setel untuk satu benda. InsyaAllah.

Tapi, sampai sekarang aku tak jumpa lagi Kalendar 2013 yang lengkap, kalendar yang ada detail minima pasal cuti-cuti awam je banyak la jumpa. Aku nak kalendar yang ada tarikh-tarikh cuti sekolah sekali. Tadi dah jumpa, gila semangat aku tengok, sekali baru perasan kalendar negara Afrika ke ape entah. Haha. Tu la plan nak buat majlis time cuti sekolah, so mudah untuk saudara mintak cuti kan.

Erm, anyone yang terjumpa link kalendar, sila kasi tau ye.
Thanks :)



p/s : Aku seorang programmer sejati. Sungguh!

2 comments:

  1. Hi Kak Ema!

    http://www.timeanddate.com/calendar/?year=2013&country=69

    http://www.malaysian-explorer.com/malaysia-public-holidays-2013.html

    Bestnya, nak plan date dah! Semoga dipermudahkan ya.

    ReplyDelete
  2. hehehe thanks sofi! tu la nak ambik date lawa2. haha berangan.

    ReplyDelete