jom jalan jepun yeayy!


hey, the 10th day of puasa. gila counting every single day. nanti nak dekat raya cowndown puasa yang tinggal pulak. cepat betul masa tik tok kan? tak sedar.

hari sabtu lepas, aku cerita buka puasa dengan geng gadis-gadis kesayangan kan? on the next day, i went to pavilion with my dear incik bikbik. macam biasa la tempat wajip kitorang. hehe. tujuan utama adalah nak tengok cerita Captain Amareka. (comel kan ejaan macam tu, hehe). cerita tu macam ok-lah bagi aku, macam biasa la cerita pasal orang dapat kuasa, lawan orang jahat, last menang. that's it, fin! haha. serius tak reti nak jadi pengulas sukan filem. hehe.

*boleh pulak budak badan kecik jadi besar, siap ada muscles dan six pack, terus jadi haiyaa kepten! nasib baik hensem hehhh.



lepas wayang, jalan-jalan la cuci mata tengok baju. rembat juga la satu blouse seksi-sket Nichii. terbeli sebab diskaun 70%. gila kau. tapi sampai rumah tak tau nak pakai pegi mana baju tu. haha bongok. then jalan-jalan lagi tengok ade ramai orang naik eskeleter ke floor atas, nampak banner tulis pasal kedai jepun. apakah itu? sangat curious, tarik tangan bikbik, terus naik atas tengok apa yang berlaku.


ini dia, macam kat street jepun kan? macam-macam gerai dorang bukak jual makanan jepun, barangan jepun, aiskim jepun. tskk nasib baik puasa, kalau tidak ... (sila sambung)


rata-rata orang cina saja kat sini, rasa macam kita ni pelancong lak. hehe. orang melayu tak ramai, mungkin duk rumah tak larat nak jalan kot, puasaaa.


datang naik jepun airlines oke! hehe.


eh ada kedai Daiso Japan la. best! unik barang-barang jepun kan, macam-macam la. semua ada. yang penting, Always RM5. boronglah!

apa lah yang di telek tu yam?

sampai garu-garu kepala. kehkeh.




tuan belog pun nak nyelit jugak. hehe.



so korang pergilah sana. siapa yang konon J-pop tu boleh la pergi tambahkan pengetahuan lagi. haha tak da kena mengena kan? ;p




"berbuka nanti nak makan apa ya? hehhh"

No comments:

Post a Comment