eh nampak macam 22 la. hehe

*Awas! entri sudah bersarang*

terima kasih kawan-kawan yang bagi ucapan hari jadi kepada saya.
tak kira la menerusi facebook atau sms atau panggilan mengantuk.

tapi macam semua orang tau, sekarang orang gemar ucap di facebook saja, senang.
hari tu, saya dah macam artis.
main balas-balas komen, ucap tengsss! :) -paling common.

menerusi sms tahun ini ada la dua orang yang wish, aishah, cik jz.
terima kasih kawan!

menerusi panggilan mengantuk pula, macam biasa tiap-tiap tahun semenjak 6 tahun yang lalu mr bikbik sanggup kunci jam 11:55pm semata-mata untuk call tepat 12:00 am. sayang, thanks! leviu. hehehe.

rasa macam nak print screen semua wish korang kat fb tu, tapi malas.
kalau rajin boleh jadi kenangan kan?
tapi malas
malas
malas

haha

rata-rata wish semoga sukses, tapi dalam 8% wish kahwin cepat.
kahwin lambat la nampaknya aku ni. mungkin orang tengok aku macam 22 lagi kot.
lalalala



*picit untuk tumbesaran gambar*

ni malam sebelum hari lahir, cik jz belanja.
sedappp.
@ Seoul Garden

dan


tamak!


best! sebab buffet. so jadi tamak melampau.
ada la sepuluh kali bangun ambik ketam, udang, sotong, daging.
ngappp!


wahhh ketam syiokk!


misi tambahkan tembam. baguss!


pakar grill! haha.

ok, sekian.
wassalam.



iklan berbayar -> nak cari duit lebih? klik SINI

nota hari ini

hey hoi !
amboi, lama betul tak singgah sini.
lama betul tak taip-taip sambil kutuk orang kan.
hehehe.

banyak jugak aktiviti aku sebelum ni, tapi nampaknya malas nak cerita, nak godek gambar kasi taruk dalam ni.
maaf.



(1)
11hb-12hb june hari tu aku dan geng (aishah, ecah, jah dan ain) pergi lepak rumah ain di pahang. merasa jugak lah jejak kaki di pahang, teluk cempedak, kuantan setelah sekian lama tak pergi. last pergi masa darjah berapa entah. gila lama. haha.
orang pantai timur sebuk serbu KL nak pergi tengok bola, kami sebuk serbu kuantan. hehe.

(2)
tiba-tiba aku mengalami cirit-birit terlampau, dan seterusnya demam satu malam. dipercayai berpunca daripada pemakanan kerang melampau.
sekarang fobia tengok kerang. ngeee.

(3)
adik sepupu aku dah bertunang.
jeles! ;p

(4)
tak ada duit lagi nak beli jersey baru Arsenal. kenapa mahal sangat?
belagak betul, jersey lama tak nak beli. hehe.
dah keluar yang baru haruslah nak yang baru kan? apa laa. ;p



hyeepp!

.
.
.
.
eh, dia pun nak jugak,


FORWARD!


p/s: korang nak snek free? klik sini -> snek free!

GILA meroyan

aku ni kalau minat sesuatu tak ada la sampai jadi macam orang gila meroyan,

contoh 1,
pergi konsert @ gig, tak ada la terjerit sana sini. hanya goyang badan sikit-sikit, layan lagu nyanyi sama-sama saja.

contoh 2,
kalau aku terserempak dengan artis, aku buat tak tau saja, tapi tipu la tak pandang kan, ada la jugak tengok jeling-jeling sikit. sikit je. sebab aku tak heran pun. dorang pun orang macam kita jugak. bukannya elien.

tapi..

tapi kali ni, aku tak tau kenapa.
minat, tapi tak la minat sangat.
boleh lah. macam terjerumus, terMINAT.
lagi sekali nak bagi tau, minat sikit saja.
layan pun sekali sekala.










semangat aku pergi KLCC dengan Cik Echa pada waktu rehat panjang semata-mata nak cari ini.
hari pertama dijual.
ingat nak tolong belikan untuk mr bikbik dan geng, tapi entah macam mana..
extra 1 untuk aku! lalala.

"bik punya tak payah bayar la, bi bagi hadiah. kan hadiah besday bi pospon dulu. pas ni jangan bising mintak BOSS Orange. memang kena penampor. nak?"

hehehe



kenapa aku nak join?
entah,
aku pun tak tau.

GILA meroyan kot?
tak pun tergilakan PERSIE.

opsss! hehe




p/s : tak kisah la kalau tidak berada di top liga. abaikan.

tagged : klik --> Arsenal Football Club Tour 2011