bola berguling - bowling!

22/2/2010
sudah lama tidak main permainan ini.aku rase da 3 tahun macam tu la..
hehehe.ari tu kami berenam-bad,eca,jah,aishah,lina dan aku sendiri,
pegi la main bowling di bp mall.bad ngan lina 1 lane sebab dorang nak main 2 game.
so kami kat lane sebelah lawan 1 game main 3 orang je (jah x main,ngada2 btoi.hehe).
wahh,macam2 style ada.aku mengaku yang aku x de skill baling bola,xde skill kaki cross2 kebelakang macam tuh,memang xreti.nak try,tapi jadinya lawak.malu je..hehe.
aishah pulak baru kali pertama main bowling,tp mantap jugak die 2 kali strike! ciss.
apa2 pun,ok la.akitiviti yang dapat mengisi masa lapang dan membuang duit.

ini adalah keputusannya, eca,ems & aisyah! dan pemenangnya......jeng jeng jeng

cik ems dengan markah jatuhan pin 96..kuikui,sikit oo ;p

ni wakil2 parit raja nih.kecuali baju oren tu dari belanda.hahaha

tak sejuk pun...

07feb2010:
aku,bad ngan aishah,bertiga sahaja dengan selamba berani mati memulakan ekspidisi merentas lima buah negeri menuju ke tanah tinggi cameron.ya,memang kami gila.ini adalah idea kami bertiga dan semua setuju memandangkan aku dan bad yang sudah lama tidak bercuti disana dan juga si aishah yang tidak pernah menjejakkan kaki di cameron.haha.kesian..tetapi cameron zaman ini tidak sesejuk dulu.panas jugaklah..huhu
aku paling last pergi tahun 2006 atau 2007 macam tu la,agak lupa la.kitorang gerak pagi dan sampai sana dalam pukul 3 petang.penat,memang penat..ganti2 drive pun masih penat.lenguh kaki beb..ni la pertama kali aku bawak kereta jauh,paling lama turn aku bwk dalam 5 jam camtu.gila.kaki aku jadi keras.hahaha.neway,ini memang trip yang paling tak dapat aku lupa.macam2 kenangan ada,malas aku nak taip.biarlah kami bertiga saja yang simpan memori dalam kepala otak kami.tengs to bad & aishah,dis trip sooo enjoyable with u guys.luv ya!

lazat sedap
















lazat kan? saja aku mahu korang terliur.. :)

aku akan update kemudian tentang cerita ahad dan sabtu lepas.

kata kunci - stoberi!

hehehehe.

nyamnyamm!!

walking

27012010 - nidji @ dragonfly KL

ini cerita 27012010 yang lalu.
setelah menanti sekian lama,ini yang telah aku lalui.
terima kasih si pemberi tiket free-

kerana memberi peluang menemui si dia.

terima kasih sang bikbik-
kerana menemani aku menemui si dia.
dia, si giring bersepatu nike pink. :)
sangat gedik di atas sana,
dan pengikut di lantai juga ikut gedik.
cayalahhh!